[/ux_banner
Bereken gratis online uw prijs voor latex spuiten

Wanneer kiezen voor latex spuiten?

Bent u inwoner van Amsterdam of omgeving en wilt u meer te weten komen over latex spuiten? Lees dan ons verhaal hieronder. Veel mensen vinden rollen van wanden en plafonds een hele uitdaging. Het kan een heleboel ergernis, geknoei en geklieder opleveren en na meerdere lagen nogal niet het gewenste resultaat! om deze ergernissen te voorkomen, kiest u voor het laten spuiten van muren en plafonds met latex. Het spuiten van latex is een alternatief voor het rollen van uw wanden of plafonds. In plaats van latex rollen wordt de verf met speciale Airless spuitapparatuur toegepast. Met de keuze voor het gebruik van latex wordt altijd een strak, egaal en fijn resultaat behaald. Het eindresultaat is dan ook volledig vrij van strepen. Latex spuiten is niet alleen een wijze keuze voor een mooie afwerking, maar heeft ook als voordeel dat het relatief snel kan worden afgewerkt. Hierdoor kan latex spuiten tegen een gunstig tarief worden uitgevoerd. Vooral bij grote ruimtes of ruimtes die één kleur worden is latex spuiten financieel voordeliger dan het gebruik van een roller.

Latex spuiten in Amsterdam en omgeving

In Amsterdam maar ook ver daarbuiten verzorgen wij al uw latex spuiten en stuc opdrachten. Of we onszelf kunnen bestempelen als vakbedrijf? Onze BS erkenning verzekert u van vakkennis, expertise, en een optimale dienstverlening. We zijn actief in een groot gebied: niet alleen in de omgeving van Amsterdam kunnen wij ruimtes in latex spuiten, maar ook in een groot gebied om Amsterdam heen. Latex-spuiten.com heeft een goede reputatie opgebouwd. Wij zijn ervaren, vakbekwaam en betrouwbaar. Wij spuiten gemiddeld 20.000 tot 30.000 vierkante meter latex per jaar, in de vorm van grote en kleine projecten. Voor ieder project gebruiken wij betrouwbare profesionele materialen en merken.

Door een vakkundig en erkend bedrijf

Al talloze klanten gingen u naar alle tevredenheid voor. Wij zijn dan ook trots op enkele van onze grootste referenties. Zo zijn wij werkzaam voor Dijklander ziekenhuis en zijn wij de vaste partner van de Apple Store Amsterdam, en niet te vergeten 500+ particulieren. Ook voor u staan wij graag klaar met hoogwaardige kwaliteit latex spuiten! Wanneer u de keuze maakt om dit door ons te laten uitvoeren, dan wordt alles voor u gedaan: het afplakken, latex spuiten, en ook het opruimen. U heeft nergens zorgen over, onze vakspecialisten doen dit graag voor u en daarom kunt u zich alvast verheugen op het eindresultaat. Woont u dus in Amsterdam of omstreken – of heeft u bijvoorbeeld een kantoor – neem dan contact met ons op.

Voordelen van spuiten

Als u kiest voor latex kunt u genieten van verschillende voordelen. Latex spuiten heeft meerdere voordelen in vergelijking met regulier schilderwerk:

  • Glad resultaat: strakker en egaler resultaat in vergelijking met de keuze voor traditionele rollen. Latex spuiten kan worden uitgevoerd in elke gewenste kleur met een streeploos resultaat.
  • Tijdsbesparing: latex spuiten van uw plafonds of muren gaat een stuk sneller dan bij traditionele rollen. Binnen 1 à 2 werkdagen kunnen wij uw hele huis of pand afspuiten.
  • Financieel voordeel: door de tijdsbesparing is latex spuiten gemiddeld 30% goedkoper dan het gebruik van traditionele rollen.
  • Ondergrond: latex muurverf kan worden aangebracht op de meest uiteenlopende ondergronden, als onder meer schuurwerk, gipsplaten, spack, glasweefsel,beton, granol, pleisterwerk en steen.
latex spuiten muren wit
latex spuiten plafond