Bereken online in 3 minuten uw offerte voor latex spuiten, ontvang direct een op maat gemaakte offerte per e-mail!

Wanneer u interesse heeft in uw plafond te laten spuiten met latex, dan staan wij graag voor u klaar. Wij bieden u een zeer complete dienstverlening naar wens, tegen een vriendelijke prijs. Uiteraard levert latex spuiten van uw plafond u diverse voordelen op ten opzichte van het aanbrengen van latex met de oude vertrouwde roller

Latex spuiten is mooier dan rollen

Wellicht heeft u zelf eens uw plafonds gewit met een roller. Het is een behoorlijke klus, zeker omdat er op hoogte gewerkt moet worden, of wel boven de macht. Hierdoor is de klus op de eerste plaats tijdrovend, maar daarnaast kunnen er ook snel strepen ontstaan die u altijd blijft zien. Wij zijn dan ook van mening dat verf spuiten of latex spuiten een aanzienlijk mooier resultaat oplevert dan rollen. Met het spuiten kan een mooi egaal resultaat worden verkregen, zonder strepen of andere oneffenheden die altijd in het zicht blijven, mits het plafond mooi gestuukt is, maar dat is logisch.

Voordelen van plafond latex spuiten

Latex laten spuiten van plafond heeft meer voordelen naast het feit dat een aanzienlijk mooier resultaat bereikt kan worden dan met rollen. Een ander belangrijk voordeel is wel dat latex spuiten in de meeste gevallen aanzienlijk goedkoper is. Met het latex spuiten wordt een techniek toegepast die effectiever en efficiënter is. Het plafond spuiten is snel en er kan een groter oppervlak tegelijkertijd worden aangepakt. Dit betekent dat latex spuiten voordeliger is, maar het betekent uiteraard ook dat er minder tijd nodig is voor het plafond laten spuiten. Het is dus sneller, mooier en voordeliger.

Wij leveren ook stucwerk

Naast uw plafond latex spuiten bent u ook voor stucwerk bij ons aan het juiste adres. Wilt u een mooi glad strak plafond  en gaat de voorkeur uit naar stucwerk? Ook dat kan bij ons, eerst alles laten stuken en dan voor het mooiste resultaat latex spuiten. Uiteraard kunnen wij u van dienst zijn met kleuradvies, maar tevens adviseren wij u graag over het geheel van het project. Door met u samen te werken komen we altijd tot een eindresultaat dat perfect past bij uw wensen en verwachtingen.

latex spuiten plafond
latex spuiten plafond balken
latex spuiten plafond zolder
latex spuiten plafond afwasbaar