Bereken gratis online uw prijs voor latex spuiten

Wanneer kiezen voor latex spuiten?

Latex spuiten bij u in de buurt

In heel Nederland verzorgen wij al uw latex spuiten en stuc opdrachten. Of we onszelf kunnen bestempelen als vakbedrijf? Onze BS erkenning verzekert u van vakkennis, expertise, en een optimale dienstverlening. Latex-spuiten.com heeft een goede reputatie opgebouwd. Wij zijn ervaren, vakbekwaam en betrouwbaar. Wij spuiten gemiddeld 20.000 tot 30.000 vierkante meter latex per jaar, in de vorm van grote en kleine projecten. Voor ieder project gebruiken wij betrouwbare profesionele materialen en merken.

Door een vakkundig en erkend bedrijf

Al talloze klanten gingen u naar alle tevredenheid voor. Wij zijn dan ook trots op  onze  referenties. Zo zijn wij werkzaam voor 800+ particulieren en bedrijven. Ook voor u staan wij graag klaar met hoogwaardige kwaliteit latex spuiten! Wanneer u de keuze maakt om dit door ons te laten uitvoeren, dan wordt alles voor u gedaan: het afplakken, latex spuiten, en ook het opruimen. U heeft nergens zorgen over, onze vakspecialisten doen dit graag voor u en daarom kunt u zich alvast verheugen op het eindresultaat.  Heeft u interesse, vul het offerteformulier in of neem contact met ons op.

Voordelen van spuiten

Als u kiest voor latex kunt u genieten van verschillende voordelen. Latex spuiten heeft meerdere voordelen in vergelijking met regulier schilderwerk:

  • Glad resultaat: strakker en egaler resultaat in vergelijking met de keuze voor traditionele rollen. Latex spuiten kan worden uitgevoerd in elke gewenste kleur met een streeploos resultaat.
  • Tijdsbesparing: latex spuiten van uw plafonds of muren gaat een stuk sneller dan bij traditionele rollen. Binnen 1 à 2 werkdagen kunnen wij uw hele huis of pand afspuiten.
  • Financieel voordeel: door de tijdsbesparing is latex spuiten gemiddeld 30% goedkoper dan het gebruik van traditionele rollen.
  • Ondergrond: latex muurverf kan worden aangebracht op de meest uiteenlopende ondergronden, als onder meer schuurwerk, gipsplaten, spack, glasweefsel,beton, granol, pleisterwerk en steen.
latex spuiten muren wit
latex spuiten plafond