Bereken online in 3 minuten uw offerte voor latex spuiten, ontvang direct een op maat gemaakte offerte per e-mail!

Muren met latex spuiten is in veel gevallen een betere keuze dan het aanbrengen van latex met de traditionele roller. Zeker wanneer het gaat om een grotere oppervlakte is muren spuiten een voordeliger optie. Het muren spuiten met verf of latex heeft diverse voordelen, en zeker niet alleen op het financiële vlak. Uiteraard informeren en adviseren wij u graag over de meest praktische optie voor u persoonlijk.

afwasbare latex

Als professionals zijn wij uiteraard bekend met alle voor- en nadelen van iedere soort latex. Wij zijn van mening dat afwasbare latex onze klanten het meeste voordeel biedt. Deze soort latex is van hoge kwaliteit en garandeert een uitstekend resultaat. Maar, belangrijker nog, de afwasbare latex is goed te reinigen. In woonkamers waar kinderen spelen, in de keuken en in de badkamer kunnen altijd wel vlekken ontstaan. Het is dan vervelend wanneer de muur niet mooi meer is na een schoonmaakbeurt. De afwasbare latex zorgt ervoor dat u de wanden gewoon kunt reinigen zonder negatieve effecten op de wanden, onze merken zijn Spraypaints white label, Libotop Libertpaints.

Muren latex spuiten: mooi, strak, snel en voordelig

Een groot voordeel van muren latex laten spuiten is wel dat het voordelig is. Juist omdat deze techniek het mogelijk maakt sneller te werken, kan er ook financieel aantrekkelijker gewerkt worden. Daarnaast levert de tijdwinst u natuurlijk ook voordeel op, want u ondervindt aanzienlijk minder lang hinder van de werkzaamheden. Latex spuiten op muren is snel en voordelig, maar zorgt ook gegarandeerd voor een mooi, strak en egaal resultaat. U heeft geen last van strepen of andere oneffenheden tenzij het stukwerk niet mooi gedaan is, maar kunt genieten van een mooi resultaat.

Veel meters = nog goedkoper

Heeft u veel meters aan muren? Dan is muren latex spuiten een nog voordeliger optie! Zeker bij grote projecten kan de prijs aanzienlijk worden gedrukt en dit is voor u natuurlijk wel zo prettig. Het spuitwerk kan aan een enkel stuk worden uitgevoerd en is daarmee zeer snel en effectief. Deze snelheid zorgt voor een aantrekkelijke prijsverlaging. U betaalt immers voor minder arbeidstijd.

muren latex spuiten
latex muur spuiten kleur
latex spuiten muur afwasbaar
latex spuiten muren wit