Bereken gratis online uw prijs voor latex spuiten

Latex-spuiten onderdeel van ‘All in one schilders & afwerking’

 

Latex-spuiten.com heeft een bekende naam opgebouwd in Nederland. Latex-spuiten.com is onderdeel van All in one schilders & afwerking, wij zijn een traditioneel schildersbedrijf uit Volendam/Warder. Met onze Volendammer werk mentaliteit en liefde voor het schildersvak staan wij garant voor de hoogste kwaliteit latex spuitwerk en schilderwerk.

Wij staan vooral bekend in het onderhoud werk, een hele woning opknappen inclusief het stucwerk is voor ons geen probleem. Wij werken met onze eigen vak stukadoors om er zeker van te zijn dat er altijd vakwerk wordt geleverd tegen een scherpe prijs! U hoeft nergens naar om te kijken, één aanspreekpunt en alles wordt geregeld.

All in one schilders mag zich een erkend Betere Schilder noemen. Dit houdt in dat wij voldoen aan een aantal belangrijke normen. Zo hebt u de zekerheid dat u zaken doet met een goed en vertrouwd schildersbedrijf met hart voor uw huis of bedrijfspand. Wij verstrekken u altijd een heldere, complete en schriftelijke offerte zonder nare verrassingen achteraf!

Wij staan als erkende Betere Schilders onder voortdurende kwaliteitscontrole van deze organisatie. Het spreekt dan ook voor zich, dat we ons voortdurend willen bewijzen met uitmuntend vakmanschap. Daarbij denken wij ook aan het milieu door milieuvriendelijke producten te gebruiken.

Zekerheden die u hebt als u in zee gaat met een erkend Betere Schilder zijn legio:

✔️ Vakkundige en getoetste schilders

✔️ Intensieve kwaliteitstoetsing- en controle

✔️ Openbare klantbeoordelingen en dus geen verrassingen

✔️ Uitgebreide klachtenprocedure en -bemiddeling

✔️Jarenlange garantie inclusief officieel garantiecertificaat