Schilderwerk

Uw schilderwerk wilt u uiteraard laten verzorgen en onderhouden door een professional. Hierdoor heeft u immers de garantie dat het schilderwerk op vakkundige wijze wordt uitgevoerd, waardoor uw woning het juiste onderhoud ontvangt. Echter, het is niet alleen de kwaliteit van het schilderwerk dat voor u belangrijk is. U wilt niet de hoofdprijs betalen voor goed schilderwerk. Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij verzorgen uw schilderwerk snel, vakkundig en professioneel, tegen een aantrekkelijke prijs.

Binnen schilderwerk

Het binnenschilderwerk lijkt soms minder belangrijk dan het buitenschilderwerk, maar niets is minder waar. Ook binnen zorgt goed onderhoud van het schilderwerk voor een langere levensduur, en daarnaast verhoogt het de leef- en woonsfeer. Wij kunnen u van dienst zijn met passend kleuradvies, afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Onder binnenschilderwerk vallen onder meer de kozijnen, ramen, deuren, wanden, plafonds, trappen en keukens. Kortom, wij bieden u een zeer complete dienstverlening wanneer het gaat om het binnenschilderwerk.

Sauswerk

Voor uw sauswerk kunnen wij diverse technieken toepassen. Op de eerste plaats kunnen wij aan de slag gaan met de traditionele roller. In sommige gevallen is dit de juiste keuze, maar in andere gevallen is latex spuitwerk een betere optie van muren of plafonds. Ook hierin zijn wij ruim ervaren. Wij beschikken over de nieuwste materialen en gebruiken uitsluitend kwaliteitsverven voor al onze projecten. Zo kunnen wij een professioneel en duurzaam resultaat garanderen. Uiteraard kunnen wij u adviseren wanneer het gaat om de toe te passen techniek.